group of people making toast

Co Gdzie Jem

CoGdzieJem

Kochamy programy z kulinariami w tle.

To nie jest opinia, to fakt a badania zachowań widzów tylko go potwierdzają. To hity telewizyjnych ramówek. Dlaczego? Powodów jest wiele, ale na trzy warto zwrócić uwagę.

Po pierwsze – jemy oczami,

potrawy są zmysłowe i zwyczajnie dobrze wyglądają w kamerze. Ale nie tylko, kulinariami zwyczajnie interesujemy się, nawet, jeżeli nie jesteśmy wprawnymi kucharzami.

Po drugie – kuchnia,

to masa fascynujących historii i ludzi, można opowiedzieć historię świata, krainy, czy miasta opowiadając tylko o kuchni i stole.

A po trzecie – stół łączy.

Przy stole lubimy się spotykać, gadać i czujemy się bezpiecznie. Przy stole potrafimy się otworzyć i zachowywać naturalnie, bo stół, to dla każdego dobrze znana okoliczność. Taaak, czasem stół dzieli, ale … zostawmy to.

Zajrzyj do naszego sklepu.

group of people making toast